Ančeloti izabrao - Napoli sa svim zvezdama u Beogradu

Izvor: N1 televizija, 16.Sep.2018, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ančeloti izabrao - Napoli sa svim zvezdama u Beogradu

Trener Napolija Karlo Ančeloti odredio je igrače na koje računa za prvi meč u grupnoj fazi Lige šampiona protiv Crvene zvezde koji je na programu u utorak u 21 čas na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Na spisku od 23 fidbalera je i napadač Dris Mertens, koji je bio pod znakom pitanje zbog povrede ramena zarađene u dresu reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Belgije.

Odlični napadač je u subotu odigrao 57 minuta u pobedi protiv Fiorentine, a umesto nje u igru je ušao Poljak Arkadiuš Milik.

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde Nikola Maksimović je u intervjuu italijanskim medijima istakao da očekuje "vatrenu atmosferu na tribinama", ali i da veruje u trijumf svog tima.

U grupi sa Crvenom zvezdom i Napolijem još su Liverpul i PSŽ.

Golmani: Karnezis, Ospina, Meret

Defanzivci: Albiol, Malcuit, Luperto, Mario Rui, Maksimovic, Koulibaly, Hysaj

Vezni red: Allan, Zielinski, Fabian Ruiz, Diawara, Hamsik, Rog

Napadači: Callejon, Verdi, Insigne, Mertens, Milik, Ounas

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.