Abidal: Barselona je mnogo bolja od Bajerna

Izvor: Blic, 29.Apr.2015, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abidal: Barselona je mnogo bolja od Bajerna

Nekadašnji fudbaler Barselone i reprezentacije Francuske Erik Abidal rekao je da je katalonski tim veliki favorit protiv Bajerna u polufinalu Lige šampiona.

"Barselona godinama igra odlično u Ligi šampiona i uvek se nađe u završnici. Mali problem je što mora da razmišlja i o trci za titulu Primere, što nije slučaj kod Bajerna. Sviđa mi se ekipa pod vođstvom trenera Luisa Enrikea i verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da su dosta bolji od Bajerna, iako je snažak protivnik", rekao je Abidal, a prenosi 2Mundo Deportivo".

Abidal je za Barselonu igrao od 2007. do 2013. godine, sa kojom je osvojio dve Lige šampiona, četiri titule prvaka Španije, tri Superkupa Španije i po dva UEFA Superkupa i klupska prvenstva sveta.

Tokom karijere igrao za Lion, Lil, Monako i Olimpijakos, dok je za reprezentaciju Francuske odigrao 64 utakmice.

Prva utakmica polufinala Lige šampiona između Barselone i Bajerna igra se 6. maja na Nou Kampu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ABIDAL: Bajern nema šanse protiv Barselone!

Izvor: HotSport.rs, 29.Apr.2015

Nekadašnji fudbaler Barselone i reprezentacije Francuske Erik Abidal rekao je da je katalonski tim veliki favorit protiv Bajerna u polufinalu Lige šampiona.. . - Barselona godinama igra odlično u Ligi šampiona i uvek se nađe u završnici. Mali problem je što mora da razmišlja i o trci za titulu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.