Zvezda potvrdila: Stigao Teodosić

Izvor: B92, 11.Jul.2023, 13:37

Zvezda potvrdila: Stigao Teodosić

Dugogodišnji reprezentativac Srbije Miloš Teodosić novi je košarkaš Crvene zvezde, saopštio je klub.

Teodosić je sa crveno-belima potpisao jednogodišnji ugovor.

Tokom karijere je osvojio 16 klupskih trofeja igrajući za FMP, Olimpijakos, CSKA i Virtus Bolonju, a nastupao je i u NBA ligi.

Sa reprezentacijom Srbije osvojio je tro srebrne medalje na EP 2009, SP i OI, 2014 i 2016.godine, a bio je i predvodnik mlađih selekcija Srbije koje su na tri Evropska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šampionata osvajale zlatne medalje 2003,2005 i 2007.godine.

"Potpisom za svoju Crvenu zvezdu, Miloš je ostvario svoju davnašnju želju i konačno zadužio crveno-beli dres voljenog kluba za koji navija od malena. Klub mu se ovom prilikom zahvaljuje na velikoj želji koju je iskazao tokom pregovora u svakom smislu – kako bi došlo do konačnog dogovora i potpisa ugovora na obostrano zadovoljstvo.

Dolaskom Miloša, Crvena zvezda dobija mnogo – zvezdaša, iskusnog plejmejkera, igrača sa mnogo velikih utakmica u nogama, izvanredanog pregleda igre, lidera u svlačionici i čoveka koji je u tesnim utakmicama i završnicama – najbolji!

Crvena zvezda Meridianbet nastavlja po planu svoje aktivnosti u prelaznom roku, a o daljim koracima javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Miloše dobro došao u našu Crvenu zvezdu!", saopštio je klub.

Virtus Bolonja oprostio se na društvenim mrežama od srpskog plejmejkera Miloša Teodosića koji ide u Zvezdu.

"Rekli bismo mnogo toga, okačili mnogo snimaka, koševa, asistencija i fantasitčnih poteza... Ali ova fotografija će sve savršeno sumirati", napisali su iz Virtusa.

Teodosić je za Virtus igrao od 2019. do 2023. godine i sa njima osvojio Evrokup i bio MVP finala 2022. godine, dve godine ranije bio je najbolji strelac takmičenja, osvojio je i titulu šampiona Italije sa crno-belima iz Bolonje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.