Izvor: Piplmetar.rs, 20.Feb.2024, 20:30

U odnosu na njegovu, sve druge kuće izgledaju jefitno: Zavirite na imanje srpske zvezde (foto)

Kuće Nikole Jokića su čist luksuz
Nikola Jokić je trenutno najplaćenijih srpski sportista, ali i jedan od najplaćenijih košarkaša na svetu. U skladu s tim izgledaju i kuće Nikole Jokića koje se nalaze širom Amerike. Svaka od njih ima košarkaški teren, bazen, saunu, skupocn nameštaj…
Instagram

Nikola Jokić  je 2018. godine sa NBA Denver Nagetsima produžio petogodišnji ugovor vredan 147 miliona dolara, a 2022. je potpisao još >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << jedno petogodišnje produženje od 272 miliona dolara, čime je postao najplaćeniji NBA igrač ove sezone. Njegova neto godišnja zarada je 55,2 miliona dolara, što je 1,4 miliona više nego što ima Stef Kari, drugi najplaćeniji košarkaš. Njega je ove sezone Somborac smenio na tronu po zaradi.
Pročitajte U ovoj kući više nikad ništa neće biti isto – Veljko napustio porodični dom, Seka otkrila i zašto Pored toga, Nikola ima odlične ugovore sa vrhunskim brendovima, uključujući Nike, Panini, Somborac i Vestern Union. Što se tiče njegovih nekretnina, pojavili su se navodi da je kupio vilu od 2,4 miliona dolara u Denveru 2019, nakon što je potpisao unosan produžetak ugovora. U njoj živi sa suprugom Natalijom, ćerkom Ognjenom i braćom Nemanjom i Strahinjom.
Instagram

Poznato je da ima 12.271 kvadratnih metara i da se nalazi u bogatom delu grada. Sređena je u modernom stilu i ima visoke plafone. Takođe pruža predivan pogled na Kurs Fild, gde Kolorado Rockis igraju domaće utakmice.
Instagram

Osim ove, poseduje i kuću u Šeri Hilsu, koju je kupio za 4,5 miliona krajem 2021. U njoj ima 29 soba i sve je podređeno uživanju, pa ima bioskopsku salu, bazen…
Instagram

Osim u Denveru, gde provodi veći deo godine, Jokić i u Somboru ima sav luksuz i komfor. Kako prenose američki mediji, on je u rodnom gradu kupio pet parcela na kojima trenutno gradi velelepnu kuću.
Više fotografija pogledajte u galeriji ispod teksta.
AUTOR: SVET
IZVOR: BLIC
FOTO: INSTAGRAM




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.