Trojkom za malog Vuka: Beograđani igrali košarku za bolesnog dečaka

Izvor: Blic, 27.Jun.2015, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Trojkom za malog Vuka": Beograđani igrali košarku za bolesnog dečaka

Za lečenje malog Vuka Lojkovića koji boluje od cerebralne paralize, danas je na humanitarnom košarkaškom turniru "Trojkom za malog Vuka", prikupljeno 60.000 dinara.

Opština Rakovica, koja je organizator turnira, saopštila je da će nastaviti da organizuje akcije pomoći za Vuka Lojkovića i apelovala na građane i kompanije, koji su u mogućnosti, da nastave da uplaćuju novac za njegovo lečenje.

Na turniru je učestvovalo 19 ekipa, a svaka je platila po >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 2.000 dinara za učešće, dok su na račun za lečenje dečaka novac uplaćivali pojedinci i kompanije koje

nisu imale ekipe na turniru.

Svi koji su u mogućnosti, novac za lečenje malog Vuka mogu da uplate na žiro račun: 205-9011005351825-06, za Vuka Lojkovića.

Na turniru je trijumfovala ekipa Labudovog brda koja je u finalu pobedila tim Vojvode Stepe, dok je treće mesto osvojila ekipa Duško Raković.

Pehare i medalje najboljim ekipama uručili su članovi opštinskog veća, a svi učesnici su dobili zahvalnice za ulešće na turniru.

Turnir je otvoren nastupom 14-godišnje ritmičke gimnastičarke Tamare Radojković, osvajačice brojnih medalja.

Kako je saopšteno, Košarkaški savez Beograda besplatno je delegirao sudije koje su delile pravdu na turniru, a organizaciju su pomogli i Crveni krst Rakovica i tamošnji Dom zdravlja, koji su brinuli o zdravlju učesnika turnira.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.