Tragedija na Zvezdari: Dečak preminuo na školskom odmoru!

Izvor: Press, 15.Mar.2014, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija na Zvezdari: Dečak preminuo na školskom odmoru!

Reanimcija je trajala pola sata, nakon čeka je dečak prebačen u bolnicu gde je konstatovana smrt.
U popodnevnim satima u Osnovnoj školi "Ćirilo i Metodije" u Beogradu dečak od 10 godina je preminuo pošto se na odmoru požalio na mučninu i pao u školskom dvorištu.

Dečak se onesvestio nekoliko minuta pre 16 časova. Sa vršnjacima je igrao košarku. U jednom trenutku popeo se na šaht, kada je sišao sa šahta, zabolela ga je glava, i rekao je da mu je muka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Savio se u kolenima i onesvestio.

Učenici, nastavnici i članovi školskog odbora pritrčali su da pomognu. Kola hitne pomoći su brzo stigla. Reanimacija je trajala više od pola sata a zatim je dečak transportovan u bolnicu u Tiršovoj.

- Prebačen je na intenzivnu negu, gde je konstantovano da nema znakova života - rekao je za RTS dežurnui lekar Spasoje Radulović.

Na lice mesta izašla je i prosvetna inspektorka Dragana Glavina.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Majka i otac preminulog dečaka zenameli od tuge

Izvor: Večernje novosti, 15.Mar.2014

TRAGEDIJA koja se u petak po podne dogodila u dvorištu OŠ „Ćirilo i Metodije“ potresla je prestonicu. Iznendana smrt desetogodišnjeg B. C., učenika trećeg četiri, izazvala je šok i tugu Beograđana. Nesrećni dečak je tokom velikog odmora igrao košarku sa drugarima, kada mu je pozlilo....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.