Radonjić ostaje na klupi Zvezde!

Izvor: N1 televizija, 28.Jun.2016, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić ostaje na klupi Zvezde!

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom objavio je da će Dejan Radonjić ostati trener šampiona Srbije u narednoj sezoni.

U saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana se navodi da Radonjić ostaje na klupi u skladu sa ugovorom koji ima sa klubom.

Radonjić je odmah pošto je potvrđen njegov ostanak na klupi Zvezde otputovao u Barselonu, na sastanak Evrolige i trenera evroligaških klubova.

>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />“Trener sa najviše pobeda u dosadašnjoj istoriji kluba sa Malog Kalemegdana insistirao je na ostanku u Beogradu i pored interesovanja pojedinih klubova iz inostranstva, što je svojevrsno priznanje i KK Crvena zvezda Telekom koji je dvostruki uzastopni osvajač duple krune i redovni, i uspešni učesnik Evrolige”, stoji u saopštenju Zvezde.

Radonjić je prvi tim crveno-belih preuzeo u aprilu 2013.godine. Sa Zvezdom je osvojio po dve titule u ABA ligi i Superligi, uz dva Kupa Radivoja Koraća. Uz to, šampiona Srbije je vodio do polufinala Evrokupa, potom Top16 faze Evrolige, a prošle sezone i do najboljih osam timova Evrope.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Telekom Srbija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.