Izvor: JUGpress.com, 01.Feb.2023, 20:05

Potpisan ugovor o organizaciji Kupa „Radivoja Koraća“

NIŠ

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije  Predrag Danilović i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski potpisali su  u Gradskoj kući ugovor o organizaciji finalnog trurnira Kupa „Radivoj Korać“ koji će se održati od 15. do 18.januara u Hali „Čair“. Inače, Niš će domaćin ovog Kupa biti naredne dve godine.

                           Ljubitelji košarke karte će za Kup moći da kupe već od petka kada će se one naći u prodaji. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Karte će se kupovato onlajn, a samo poslednjeg dana Kupa biće u prodaji i na biletarnici  Hale Čair.

                             „Ove godine prvi put potpisujemo ugovor sa Košarkašim savezom Srbije na dve godine, za 2023. i 2024. godinu. Ova godina je posebna, ne samo zato što obeležavamo 18. put od kako se nacionalni Kup održava i na neki način i mi zajedno sa Kupom postajemo punoletni, već zato što ćemo ove godine obeležiti vek košarke u Srbiji. Nadam se da ćemo i ove godini biti dobri domaćini. Zatim nam slede i dva značajna jubileja, 20 godina Kupa sa nazivom „Radivoj Korać“, a 10 godina kako se Žućkova levica dodeljuje najboljem klubu“, kazala je Sotirovski.

                       Predrag Danilović, predsednik Košarkaškog Saveza, istakao je da Grad Niš, grad košarke koji se jedini uredno javlja na konkurs i koji na vreme završava svoje obaveze.

                      „Apelujem na sve učesnike i navijače da fer i korektno navijaju za svoj Klub i da to bude praznik košarke, kao što i treba da bude“, istako je Danilović.

                         Na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća od 15. do 18. februara u Nišu, Partizan će prvog dana takmičenja u četvrtfinalu igrati protiv Spartaka iz Subotice, a FMP će istog dana igrati protiv Metalca. Mega će dan kasnije igrati protiv Vojvodine, a takođe u četvrtak 16. februara na programu je i duel Zvezde i Borca.

                        Pobednici meča Zvezde i Borca i Partizana i Spartaka igraće u petak u polufinalu, a drugi polufinalni par činiće pobednici meča FMP-Metalac i Mega-Vojvodina.

                        Četvrtfinalne utakmice igraju se u sredu i četvrtak od 18 i 21 čas, polufinala u petak od 17 i 21 čas, a finale je na programu u nedelju od 21 čas.

3

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Potpisan ugovor: Niš ove i naredne godine domaćin Kupa Radivoj Korać

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Feb.2023

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović potpisali su u Gradskoj kući ugovor o organizaciji finalnog turnira Kupa Radivoj Korać za 2023. i 2024. godinu...Završnica nacionalnog Kup takmičenja biće organizovana u hali Čair od 15. do 18....

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.