Počinje prodaja karata za Kup Radivoja Koraća

Izvor: B92, 01.Feb.2023, 17:19

Počinje prodaja karata za Kup Radivoja Koraća

Predrag Danilović i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski potpisali su u Gradskoj kući ugovor o organizaciji finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Danilović je rekao da je bilo mišljenja da bi Kup trebalo da bude organizovan u Beogradu, ali da se Niš do sada uvek uredno javljao na konkurse za organizaciju i da je bio odličan domaćin koji je sve svoje obaveze završavao na vreme.

On je rekao da će ove godine tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trajanja Kupa biti održan "mini" Kup, na kojem će učestvovati mlade snage srpske košarke.

Gradonačelnica Niša podsetila je da će Kup u Nišu ove godine biti organizovan 18. put. Ona je takođe podsetila da se Kup organizuje u godini kada se u Srbiji obeležava vek košarke, 20 godina od kada Kup nosi ime Radivoja Koraća i 10 godina od kako se najboljem klubu dodeljuje "Žućkova levica".

Sotirovska je najavila da će u petak krenuti onlajn prodaja karata. Cena kompleta ulaznica za tribine za svih sedam utakmica biće 4.000 dinara, za parter od 4.500 do 7.000 dinara, a za najekskluzivnija mesta cena kompleta je 30.000 dinara.

Kup "Radivoj Korać" biće održan od 15. do 18. februara a za "Žućkovu levicu“ boriće se Crvena zvezda, Partizan, FMP, Mega, Borac, Metalac, Vojvodina i Spartak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kup Koraća u Nišu - ugovor potpisan, novac od Grada tajna, karte od 4.000 do 30.000 dinara

Izvor: JužneVesti.com, 01.Feb.2023

Potpisivanje ugovora o organizaciji Kupa Radivoja Koraća, spremne izjave gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski i predsednika Košarkaškog saveza Srbije Predraga Danilovića i fotografisanje organizatora održalo se danas u Gradskoj kući u Nišu. Koliko će Niš iz budžeta, osim 2 miliona dinara...

Nastavak na JužneVesti.com...

Potpisan ugovor o organizaciji Kupa „Radivoja Koraća“

Izvor: JUGpress.com, 01.Feb.2023

NIŠ..Predsednik Košarkaškog saveza Srbije  Predrag Danilović i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski potpisali su  u Gradskoj kući ugovor o organizaciji finalnog trurnira Kupa „Radivoj Korać“ koji će se održati od 15. do 18.januara u Hali „Čair“. Inače, Niš će domaćin ovog Kupa...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.