Izvor: RTS, 08.Jul.2022, 13:46

Panatinaikos: Zvezda nam duguje 300.000 evra za Nedovića

Košarkaški klub Panatinaikos insistira na tome da prelazak Nemanje Nedovića u Crvenu zvezdu nije gotova stvar dok srpski šampion ne uplati 300.000 evra na ime obeštećenja, preneli su grčki mediji.
Tim sa Malog Kalemegdana već je predstavio Nedovića kao novo pojačanje. Košarkaš je u društvu menadžera Miodraga >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ražnatovića potpisao ugovor sa crveno-belima, ali Atinjani poručuju da će Nemanja postati slobodan igrač tek kad Zvezda ispuni obavezu i plati pomenutu sumu.

Agencija SDNA navodi da je Nedović u ugovoru sa Panatinaikosom imao odredbu o automatskom produžetku saradnje ako odigra najmanje 28 od 34 utakmice u Evroligi.
Kako je srpski košarkaš, zbog izbacivanja ruskih timova, za Atinjane odigrao 26 utakmica u elitnom takmičenju, njegov agent Miodrag Ražnatović iskoristio je opciju iz ugovora da prekine saradnju sa Panatinaikosom, prenosi SDNA.
Nedović se objavom na Instagramu oprostio od navijača Panatinaikosa i poručio da nije ucenjivao grčki klub.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Panatinaikos: Zvezda nam duguje 300.000 evra za Nedovića

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jul.2022

Košarkaški klub Panatinaikos insistira da prelazak Nemanje Nedovića u Crvenu zvezdu nije gotova stvar dok srpski šampion ne uplati 300.000 evra na ime obeštećenja, prenijeli su danas grčki mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.