Niš za vikend centar srpske ženske košarke - počinje Kup Milan Ciga Vasojević

Izvor: JužneVesti.com, 01.Mar.2024, 19:24

Niš za vikend centar srpske ženske košarke - počinje Kup "Milan Ciga Vasojević"

Završni turnir Kupa "Milan Ciga Vasojević" za košarkašice biće održan u hali "Čair" u Nišu u subotu, 2. marta i nedelju, 3. marta, a karte su u prodaji na biletarnici hale i na sajtu Tickets po cenama od 500 i 700 dinara.

Za trofej Kupa boriće se Partizan, Crvena zvezda, Kraljevo i Mega, a polufinalni mečevi igraju se u subotu. Od 17 sati se sastaju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << href="https://www.vesti.rs/Crvena-Zvezda/" class="contenturl">Crvena zvezda i Partizan, a od 19 sati igraju Kraljevo i Mega MIS.

Karte su u prodaji na sajtu tickets.rs po cenama 500 i 700 dinara za polufinale ili finale.

I ove godine će se igrati Mini kup za pionirke - u subotu, 2. marta u sali OŠ "Duško Radović" od 12:30 igraju Crvena zvezda i Student iz Niša, a od 14:30 Kraljevo i Mega MIS.

Meč za treće mesto i finale igraju se u hali "Čair" u nedelju od 12:30 i 14:30.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Nacionalni Kup Milan Ciga Vasojević danas i sutra u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Mar.2024, 12:33

Nakon organizovanog Kupa "Radivoj Korać", Niš ponovo postaje epicentar srpske košarke. U Hali "Čair" 2. i 3. marta održaće se završni košarkaški turnir ženskog Kupa "Milan Ciga Vasojević"...U borbi za trofej nadmetaće se ekipe Partizan 1953, Crvena zvezda, Kraljevo i Mega...Polufinalne utakmice...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.