Nacionalni Kup  Milan Ciga Vasojević  danas i sutra u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Mar.2024, 12:33

Nacionalni Kup Milan Ciga Vasojević danas i sutra u Nišu

Nakon organizovanog Kupa "Radivoj Korać", Niš ponovo postaje epicentar srpske košarke. U Hali "Čair" 2. i 3. marta održaće se završni košarkaški turnir ženskog Kupa "Milan Ciga Vasojević".

U borbi za trofej nadmetaće se ekipe Partizan 1953, Crvena zvezda, Kraljevo i Mega.

Polufinalne utakmice igraju se 2. marta od 17:00 sati. U prvoj utakmici sastaju se "večiti rivali", Partizan 1953 i Crvena zvezda, dok će od 19:30 časova igrati Kraljevo i Mega >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << MIS.

Finale je zakazano za nedelju, 3. marta od 19:00 sati.

Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije za takmičenja, Dušan Prohović, naglasio je da se Kup i ove godine, drugi put zaredom, održava u Nišu i poželeo je mnogo uspeha ekipama koje su se plasirale na završni turnir.

Paralelno sa seniorskim takmičenjem, ponovo će pionirke igrati Mini kup, na kojem će biti isti parovi, samo što će umesto pionirki Partizana igrati ekipa Studenata iz Niša.

Karte će moći da se kupe u slobodnoj prodaji na biletarnici dvorane "Čair".
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.