NFL Jokić - Tripl dabl, pas iz snova, jedan od koševa sezone! Vreme čuda, Oldridžovih 56! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2019, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NFL Jokić - Tripl dabl, pas iz snova, jedan od koševa sezone! Vreme čuda, Oldridžovih 56! (video)

Luda noć, Jokić pomerio granice, teško je opisati šta se dešavalo u Teksasu...

Nema mu premca.

Radio je baš sve, tripl-dabl, 18 poena, 14 skokova, 10 asistencija, jedna će ući u konkurenciju za pas sezone, drugi potez je sasvim sigurno tamo, koš je obišao Ameriku.

Nikola Jokić je 21. tripl dablom u karijeri nastavio da pomera granice, ne kada je srpska i evropska košarka u pitanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << već generalno, talentovaniji centar se odavno nije pojavio u NBA ligi, to je sada sasvim sigurno.

Eu achava que o Jokic ia se tornar o maior pivô passador da história da NBA.

Mudei.

Já tô achando que ele vai se tornar o maior passador de qualquer posição de qualquer liga de qualquer esporte de qualquer planeta.

😜

(vídeo via @nepopop)pic.twitter.com/9FV5opHgdJ

— 2 Pontos NBA (@nba2pontos) 11. јануар 2019.

Nagetsi su lako pobedili Klipse, Marjanović je dobio šest minuta, nije se upisao, Teodosić sve posmatrao sa klupe.

Posle meča je razmenio dresove sa zvezdom Bronkosa, Milerom, a kouč Nagetsa Meloun je konstatovao da Jokić može da igra u NFL.

Nikola Jokic with a pass off the backboard to Nikola Jokic. No assist though. Deserves one ... #Nuggets pic.twitter.com/3cMndMk9Qx

— Patrick Graham (@pgraham34) 11. јануар 2019.

"Veliki igrač", dodao je protivnički trener Dok Grifin, jednostavno u ovakvoj formi Srbina je nemoguće zaustaviti. Ovo je 11. trijumf Denvera u nizu u Koloradu, sledi gostovanje kod Sansa.

Inače, Meloun je pozvao Srbe da glasaju za Jokića na Ol-Staru uz podsećanje da je Luka Dončić drugi trenutno na glasanju.

"Slovenci izgleda više glasaju od Srba", rekao je Meloun.



Sakramento je produbio krizu Detroita, Koli-Štajn je uz 14 poena imao isto toliko skokova, naši se nisu istakli, Bjelica 7 poena, po 5 skokova i asistencija, Bogdanović 6 poena, 4 asistencije, 3 skoka, nije ga išao šut. Ali, Kingsi su se vratili na 50% uspešnosti, a posao im je bio olakšan neigranjem Blejka Grifina koji će na teren u Los Anđelesu za vikend protiv bivšeg kluba.



Kiša koševa, 56 poena LaMarkusa Odridža, nakon dva produžetka Sparsi su slomili Oklahomu. Ovo je bila noć rekorda, San Antonio je pogodio prvih 14 trojki u nizu, jasno, Oldridž nikada nije dao ovoliko poena u karijeri, Vestbruk je imao 24 asistencije, toliko i poena, dodao je i 13 skokova. Pol Džordž je brojao do 30, De Rozan je propustio priliku da sve završi u regularnom delu, pa zatim u prvom produžetku, završio je sa 16 poena, 11 asistencija uz loš šut.

Ipak, na kraju, Oldridž i Derek Vajt su prelomili u drugom overtajmu, San Antonio je dobio sedam mečeva u nizu pred svojim navijačima.

Majami je odigrao jednu od partija sezone protiv Bostona. Džastis Vinslou je ubacio 13 poena, imao 11 asistncija i 7 skokova, Hit je odigrao odličnu odbranu, spustili su Seltikse na 99 poena. Dvejn Vejd je serijom koševa u trećoj četvrtini uspeo da održi prednost domaćih koji su pogodili 18 trojki i imali najviše timskih asistencija u sezoni.

Sakramento - Detroit 112:102

San Antonio - Oklahoma 154:147

Denver - LA Klipers 121:100

Majami - Boston 115:99

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.