LITVANCI SPREMNI: Objavljen prošireni spisak košarkaške reprezentacije, na njemu i NBA trojka

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2021, 14:11

LITVANCI SPREMNI: Objavljen prošireni spisak košarkaške reprezentacije, na njemu i NBA trojka

Kaunas domaćin olimpijskog kvalifikacionog turnira.

Selektor košarkaške reprezentacije Litvanije Darijus Maskolijunas objavio je širi spisak od 15 košarkaša za pripreme za olimpijski kvalifikacioni turnir koji se igra od 22. juna do 4. jula, a čiji je domaćin upravo Litvanija u Kaunsu. Na spisku se nalaze i tri igrača iz NBA.

Na spisku se nalaze Jonas Valančijunas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (Memfis), Domantas Sabonis (Indijana) i Ignas Brazdeikis (Orlando), a tu su i  Eimantas Bendzijus, Arnas Butkevičijus, Tomas, Dimsa, Marijus Grigonis, Rokas Jokubaitis, Mantas Kalnijetis, Mindaugas Kuzminskas, Lukas Lekavičijus, Gitis Masijulis, Tadas Sedekerskis i Edgaras Ulanovas. Na sisku nije Arturas Gudaitis koji je povređen.

Na turniru u Kaunasu učestvuju još Južna Koreja, Venecuela, Angola, Poljska i Slovenija, a na Olimpijske igre u Tokiju plasiraće se samo pobednik kvalifikacionog turnira.

Tinja i dalje nada u Pari Sen Žermenu da će odbraniti titulu prvaka Francuske. A da bi se to desilo, moraju večeras (21.00) da pobede Brest kao gosti (dvojka je 1,25, 2&3+ 1,42) i da se nadaju da Lil neće pobediti Anže u isto vreme… Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brest - PSŽ.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Livijana Rafaela, izabranica Filipa Falka
Pogledaj vesti o: Košarka,   NBA,   Litvanija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.