Košarkaški transfer godine: Volden platio sam obeštećenje Partizanu i prelazi u Zvezdu

Izvor: Večernje novosti, 27.Jun.2020, 15:50

Košarkaški transfer godine: Volden platio sam obeštećenje Partizanu i prelazi u Zvezdu

Kori Volden, doskorašanji košarkaš Partizana, prelazi u Crvenu zvezdu Američki košarkaš Kori Volden napustiće Partizan uz obeštećenje, saopštili su danas crno-beli. A ubrzo se pojavila i informacija da je organizator igre dogovorio sve sa Crvenom zvezdom da postane njihov igrač. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Košarkaški transfer godine u kome će Volden ostati u Beogradu, ali promeniti dres i umesto crno-belog obući crveno-beli.Volden je imao ugovor na još godinu dana, ali i mogućnost da napusti klub uz novčanu nadoknadu. Kako se navodi na sajtu Partizana, Volden je odlučio da plati obeštećenje i napusti klub. ;"Pri dolasku u Partizan Volden je potpisao dvogodišnji ugovor, a pred ovu sezonu, klub mu je ponudio odlične uslove za nastavak saradnje. ;Ipak, Kori Volden je odlučio da prihvati ponudu drugog kluba koja je finansijski znatno veća i za taj novac plati propisano obeštećenje i ima daleko veća primanja od onih koje je imao u Partizanu", navodi se u saopštenju.U Evrokupu, Volden je tokom grupne faze takmičenja imao prosečan učinak od 6,5 poena uz 3,3 asistencije i dve izgubljene lopte po meču. U Top 16 fazi, zahvaljujući dobrim igrama u dva meča protiv Virtusa iz Bolonje, Volden je učinak poboljšao na 9,8 poena 2,8 asistencija i 1,8 izgubljenih lopti.U ABA ligi, američki bek je imao učinak od 8,9 poena uz 1,8 asistencija i 1,4 izgubljene lopte.Partizan je najavio da će na poziciji koja je ostala upražnjena potražiti drugo rešenje, zahvalio je Voldenu na učinjenom tokom sezone 2019/2020 i poželeo mu sreću u nastavku karijere.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Već poznato ko će zameniti Voldena u Partizanu?

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2020

Odlični plejmejker je danas napustio redove "crno-belih"..Kako je i zvanično obelodanjeno Kori Volden više nije košarkaš Partizana...On je navodno sam platio obeštećenje "crno-belima" za raskid saradnje, kako je imao još godinu dana ugovora sa Partizanom, a karijeru će nastaviti u najvećem...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.