Već poznato ko će zameniti Voldena u Partizanu?

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2020, 17:48

Već poznato ko će zameniti Voldena u Partizanu?

Odlični plejmejker je danas napustio redove "crno-belih"

Kako je i zvanično obelodanjeno Kori Volden više nije košarkaš Partizana.

On je navodno sam platio obeštećenje "crno-belima" za raskid saradnje, kako je imao još godinu dana ugovora sa Partizanom, a karijeru će nastaviti u najvećem rivalu, Crvenoj zvezdi.

Ova vest uzburkala je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << košarkašku javnost u Srbiji, Andrea Trinkijeri je tako ostao bez jednog od najboljih igrača, Volden je pokazao da je mnogo više od "skorera", odličan u odbrani i organizaciji igre.

Biće teško zameniti ga, ali čini se da su "crno-beli" već pronašli novog plejmejkera.

U pitanju je bivši košarkaš Cedevita Olimpije Kodi Miler-Mekintajer.

Foto: Cibona/Zeljko Baksaj & Gordan Lausic & Domagoj Vranar/ABA

Ovaj američki košarkaš se nudio Zvezdi, poznato je da je još od prošle sezone na radaru Partizana i jasno je da je sada pravo vreme da ostvari saradnju sa "crno-belima".

Pojedini strani mediji prenose da je upravo Miler-Mekintajer prva želja Partizana, kada je u pitanju potraga za zamenom za Korija Voldena.

Ovaj 26-godišnji košarkaš je nakon četiri godine provedene na Vejk Forestu profesionalnu karijeru počeo u Belgiji, 2016. godine je potpisao za Leven Berse, igrao je potom za Parmu iz Perma, kratko se vratio u SAD i nastupao u razvojnoj ligi, da bi 2018. godine potpisao za Zenit, minulog leta je stigao u Ljubljanu.

Beležio je 14 poena uz 5,1 asistencija po meču u sezoni za nama, bio je jedan od najboljih pojedinaca u čitavoj ABA ligi.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Volden razočarao navijače - Ko će od stranaca ostati u Partizanu?

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2020

Bilo je dosta kritika na račun Crvene zvezde mts i Partizana da imaju veliki broj stranaca ove sezone. Kako će biti sledeće?..KK Partizan je ostao bez Korija Voldena...Sjajni plejmejker će svoju karijeru nastaviti u Crvenoj zvezdi mts, na opšte iznenađenje ovdašnje javnosti...Ko će od stranaca...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.