Evo šta je Kinzi govorio pre godinu i po dana...

Izvor: MozzartSport.com, 28.Dec.2015, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta je Kinzi govorio pre godinu i po dana...

Interesantnu izjavu dao je novi igrač Crvene zvezde malo nakon što je napustio Partizan

Vest dana srpske košarkaške scene zasigurno je da je Tarens Kinzi stavio autogram na ugovor sa Crvenom zvezdom, čime je postao prvi igrač posle Lorensa Robertsa koji je nosio dres oba večita rivala.

Za srce je ujeo Kinzi navijače Partizana kada je odlučio da pređe na "drugu stranu", a još više kada je po odlasku iz Humske poručio da bi jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dana mogao da se vrati.

"Pitanje dana: Da li ću se ikada vratiti u Partizan? To je kao da me pitate da li bih se vratio kod mame kući", poručio je 25. juna 2014. godine i tako ostavio kakvu-takvu nadu.

Međutim, dogodilo se to da se Kinzi vratio, ali ne na mesto gde je bilo namenjeno, već gde je suđeno. Partizan proživljava najteže dane u klupskoj istoriji, a Crvena zvezda je zvanični šampion Srbije i Jadranske lige, koji će drugu godinu zaredom igrati Top 16 fazu Evrolige.

Evo i reakcija sa društvenih mreža povom vesti da je Tarens Kinzi novi igrač Crvene zvezde.

Kinzi > Roberts

Nama je Kinzi doneo pobedu protiv Fenera kad je bilo najvažnije. Tako da nikada ni jednu ružnu reč.

Oooooo kinzi delijooooo #kkcz

I vaistinu se vratio Kinzi.

Jel se secate kad je Tegi one godine pustio foru za 1.april da nakon odlaska iz partizana Kinzi dolazi u CZVTelekomFmpDivu? #TegiProrok

Kinzi se kleo da vas je voleo.KKCZ

kinzi, oprastamo ti ruznu proslost
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.