Beyonce u iscepanom jeansu i maksi ogrtaču cvetnog dezena

Izvor: Press, 21.Feb.2017, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beyonce u iscepanom jeansu i maksi ogrtaču cvetnog dezena

Popularna pevačica je zadivila sve svojim odličnim izgledom u trudnoći, fenomenalnim ogrtačem i ultra visokim potpeticama na kojima je samouvereno hodala...
foto: elle.rs
Poslednjih nekoliko nedelja obeležile su fotografije trudne Beyonce, kao i njen nastup na dodeli Grammy nagrada, kada su joj glavnu podršku pružali suprug i ćerka.  
Tako popularna pevačica svoje slobodno vreme provodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u društvu svoje porodice, i uživa u svakom momentu trudnoće. S obzirom da je poznata kao ljubitelj košarke, Queen Bey nikako nije mogla da propusti utakmicu u Nju Orleansu, na kojoj se sve vreme odlično provodila. 
Kao što smo već navikli američka zvezda, čak i za ovu vrstu sportskih događaja, uvek bira šik odevne kombinacije, te je i ovog puta blistala u prvom redu kada je zavodljivo pozirala fotoreporterima.
Lepa pevačica je prošetala odličan outfit koji se sastoji iz iscepanog jeansa i bele majice, a svoj look je nadogradila prelepim cvetnim Gucci ogrtačem, koji spada u IT komade ove sezone.
Odličnom kombinacijom basic i trendi komada, ona je postigla šik stajling, koji je nadogradila sandalama otvorenih prstiju. Pored ogrtača, one su posebno privukle pažnju, upravo zbog vrtoglavih potpetica u kojima je, uprkos trudnoći, hodala samouvereno. 

Foto: Instagram / unitedhive
Za ovu priliku odabrala je ležerno izdanje sastavljeno od poderanih farmerica, obične pamučne majice i predimenzioniranog kimona sa cvetnim uzorkom. 
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.