Ameri dve utakmice na Mundobasketu bez asa Bostona

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ameri dve utakmice na Mundobasketu bez asa Bostona

Košarkaški reprezentativac SAD Džejson Tejtum propustiće najmanje dve utakmice na Svetskom prvenstvu u Kini pošto je istegao levi skočni zglob. Kako je saopštio tim SAD, Tejtum sigurno neće u četvrtak igrati protiv Japana, ni u prvoj utakmici druge faze, u subotu.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
On će u ponedeljak ponovo biti pregledan. Tejtum se povredio tokom jučerašnje utakmice sa Turskom i pobede SAD posle produžetka od 93:92.
Mislim da sam se okliznuo i pao na teži način – rekao je Tejtum.
Kvota u kladionici MaxBet da će košarkaši SAD da pobede Japan sa više od 29.5 poena razlike je 1.88.
Selekcija SAD je već obezbedila prvo mesto u Grupi E i plasman u drugu fazu u Šenženu. U utorak je četa Grega Popovića tek posle produžetka bila bolja od Turske.

The post Ameri dve utakmice na Mundobasketu bez asa Bostona appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatski košarkaš hvali: Ova Srbija je najbolja! Tačka…

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019

Srbija gazi na Mundobasketu u Kini. Pregažena je i Italija u poslednjem meču Grupe D. Svi već vide “orlove” u finalu, na megdan SAD u reprizi finala SP 2014. godine iz Madrida. U Srbiji je euforija, ali i u komšiluku se prati izdanje čete Aleksandra Đorđevića na Svetskom prvenstvu u Kini.. Kladionica...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.