Hrvatski košarkaš hvali: Ova Srbija je najbolja! Tačka…

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski košarkaš hvali: Ova Srbija je najbolja! Tačka…

Srbija gazi na Mundobasketu u Kini. Pregažena je i Italija u poslednjem meču Grupe D. Svi već vide “orlove” u finalu, na megdan SAD u reprizi finala SP 2014. godine iz Madrida. U Srbiji je euforija, ali i u komšiluku se prati izdanje čete Aleksandra Đorđevića na Svetskom prvenstvu u Kini.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Hrvatski reprezentativac Rok Stipčević, koji igra za Fortitudo iz Bolonje, pohvalio je igru “orlova” u meču u Fošanu protiv “azura”.
Ova Srbija je jedna od najboljih, ako ne i najbolja evroska reprezentacija u poslednjih 20, 25 godina. Tačka – napisao je iskusni plej na Tviteru.
Kvota u kladionici MaxBet da će košarkaši SAD da pobede Japan sa više od 29.5 poena razlike je 1.88.
Komentari su bili afirmativni. Uglavnom su pohvalili izjavu Stipčevića kao korektnu.
Ništa nije slagao…
Ova Srbija je jedna od najboljih ako ne i najbolja Europska reprezentacija zadnjih 20 do 25 godina. TOČKA
— Rok Stipcevic (@RStipcevic) September 4, 2019
SKENER MAXBETSPORTA Napadačka klinika Bogdanovića, svemogući Jokić, Raduljica kapitenski



The post Hrvatski košarkaš hvali: Ova Srbija je najbolja! Tačka… appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Android,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

NIKO KAO BOGDANOVIĆ Srbin prvi košarkaš od SP 1994. kome je ovo pošlo za rukom…

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019

Košarkaši Srbije odminiraju na šampionatu sveta. Izabranici Aleksandra Đorđevića upisali su i treću pobedu na Mundobasketu. Arhivirana je i Italija, najkvalitetniji rival u grupi. Statistika je na na strani “orlova” ali, posebno pored jednog njenog člana.. Kladionica MaxBet vam je pripremila...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.