Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKO KAO BOGDANOVIĆ Srbin prvi košarkaš od SP 1994. kome je ovo pošlo za rukom…

Košarkaši Srbije odminiraju na šampionatu sveta. Izabranici Aleksandra Đorđevića upisali su i treću pobedu na Mundobasketu. Arhivirana je i Italija, najkvalitetniji rival u grupi. Statistika je na na strani “orlova” ali, posebno pored jednog njenog člana.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Bogdan Bogdanović postao je prvi košarkaš, ne samo na ovom Svetskom prvenstvu, već prvom od 1994. godine, kome je pošlo za rukom da na jednoj utakmici zabeleži više od 30 poena, više od pet asistencija i više od pet ukradenih lopti!
Iako Bogdanović nije igrao za rekorde, niti, verovatno zna da je ovom ispisao novu stranicu istorije, o njegovoj partiji i učinku će da se priča. Odigrao je Bogdan za desetku! Neka samo tako nastavi…

The post NIKO KAO BOGDANOVIĆ Srbin prvi košarkaš od SP 1994. kome je ovo pošlo za rukom… appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.