SVE NA STRANI SRBIJE Italija nas poslednji put pobedila pre 21 godinu

Izvor: 011vodič.com, 03.Sep.2019, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE NA STRANI SRBIJE Italija nas poslednji put pobedila pre 21 godinu

Ključni meč prvog dela Mundobasketa Srbija igra u sredu od 13 časova i 30 minuta protiv Italije za prvo mesto u gupi D. Izabranici Aleksandra Đorđevića su deklasirali Angolu i Filipine, a isto su uradili i Italijani pa će sada o svemu odlučiti međusobni okršaj.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Srbija je po igračkom kvalitetu definitivno favorit. To pokazuju i pripremni duelu pred sam šampionat kada su “orlovi” dva puta bili bolji od Italije.
Kada se pogleda međusobni istorijat ove dve ekipe videće se da je Italija poslednju bitnu pobedu na velikim takmičenjima imala još 1998. godine baš na Svetskom prvenstvo. Naravno tada je Srbija igrala pod imenom Jugoslavija.
Od tada samo naša zemlja zna za trijumfe na velikim takmičenjima. Italija je na nekim prijateljskim mečevima uspevala da uštine po neku pobedu.
Italija je ozbiljan protivnik. Kada smo zakazali prijateljske utakmice nismo znali da će nam oni biti protivnici u grupi. Sada imamo sa njima četiri meča u kratkom periodu. Ipak i da smo znali ne verujem da bi nešto menjali. Ni oni ni mi na pripremama nismo igrali u punim sastavima. Ovo sada će biti potpuno drugačiji susreti – rekao je selektor Aleksandar Đorđević.
Selektor Đorđević se dotakao ostalih reprezentacija sa turnira, govorio je o njihovoj snazi i u kratkim crtama analizirao njihovo dosadašnje učešće.
Španija pokazuje određenu snagu kao i uvek, Litvanija fantastična, velika pobeda Francuske u prvom meču, Kina izgubila ludu utakmicu protiv Poljske, i Poljaci imaju dve dobre utakmice sa trenerom Tejlorom, bili su i na EP u sjajnoj formi, repezentacija su koja se diže. Argentina ima 2 vrsna plejmejkera uz Skole i sve njihove atlete, igraju fantastičnu takmičarsku košarku sa možda i najboljim navijačima koji donesu fenomenalan kolorit, vidimo kako je Amerika igrala protiv Češke gde su Česi imali zonski presing, vrlo hrabro, pa i Kemba Voker je izjavio kako je teško igrati ovakvu košarku, kvalitet turnira je veoma visok i ima nekih fantastičnih reprezentacija – rekao je Đorđević.
NIKO KAO SRBIJA Izabranici Aleksandra Đorđevića protiv Filipina šutirali su neverovatnih 75 odsto iz igre, što je najbolji procenat na jednom meču još od, najmanje, 1990. godine.
Na turniru naši košarkaši imaju 70,6 odsto šuta iz igre, a zanimljivo 12 reprezentacija šutira lošije od toga, ali sa linije za slobodna bacanja.
Za tri poena srpski košarkaši imaju 59,5 odsto uspešnosti, što je najbolje na turniru u Kini.
Još jedan kuriozitet je taj što naši košarkaši imaju bolji procenat za tri poena, nego sve ostale reprezentacije u šutu iz igre.
Protivnici Srbije u prva dva kola nisu bili visokog kvaliteta, ali i pored toga “Orlovi” su pokazali da se nalaze u sjajnoj formi, raspucali su se i u odličnom raspoloženju čekaju meč s Italijom.
MAXBET UZ “ORLOVE” Kvota na Amere raste, Srbija sve veći favorit za zlato!


The post SVE NA STRANI SRBIJE Italija nas poslednji put pobedila pre 21 godinu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODLUKA O LIDERU GRUPE B Neuništivi Skola adut “gaučosa”

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019, 08:10

Ko će do pol pozicije u Grupi B – Argentina ili Rusija? Na papiru, selekcija iz Južne Amerike je favorit. “Gaučose” predvodi neuništivi veteran Luis Skola. Vremešni centar ušao je u 40. godinu života, ali i dalje je odličan.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Argentine protiv Rusije...

Nastavak na 011vodič.com...

SKENER MAXBETSPORTA Napadačka klinika Bogdanovića, svemogući Jokić, Raduljica kapitenski

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019

Kao po običaju na Mundobasketu u Kini nastavljamo da analiziramo igre košarkaša Srbije. Uvek je lakše kada se utakmica pobedi, a protiv Italije je upisana još jedna ubedljiva pobeda. Ona je donela prvo mesto u grupi.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.