Izvor: HotSport.rs, 03.Apr.2016, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Kleo je ‘makazicama’ najavio uspešnu karijeru u dresu Partizana (VIDEO)

Bila je to najubedljivija pobeda Partizana u evropskim takmičenjima, a gol Kleversona Kordove Klea i dan danas se pamti.

Posle pobede 4:0 u Velsu, crno-beli su već obezbedili plasman u treću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona. Meč u Beogradu je trebalo samo odraditi, ali su se Grobari, naravno, nadali goleadi svojih ljubimaca protiv Rila. I dobili su je – 8:0. U našem fokusu neće biti fenomenalna >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pobeda čete Slaviše Jokanovića, već debitantski gol Brazilca u crno-belom dresu.
Tog leta Kleo je stigao u Partizan iz “večitog rivala” Crvene zvezde, što je uzburkalo javnost u Srbiji. Brazilac je igrao dobro u Zvezdi, mada je na Marakani tada vladalo rasulo, ali su čelnici “parnog valjka” prepoznali kvalitet “karioke”. Da se radi o vanserijskom napadaču moglo se naslutiti već u 17. minutu utakmice sa Rilom. Tomić je centrirao sa leve strane, a Kleo je majstorskom “biciklicom” savladao čuvara mreže Velšana.
(Izvor: YouTube/Milan Kovacev)
Brazilac je kasnije odigrao 41 utakmicu i postigao je 22 gola. Bio je jedan od najzaslužnijih što je Partizan godinu dana kasnije bio učenik Lige šampiona i što su u Beograd došle ekipe poput Arsenala, Brage i Šahtjora.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.