Spajić: Radujem se radu sa Vučevićem na jačanju bilateralnih odnosa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2024, 21:28

Spajić: Radujem se radu sa Vučevićem na jačanju bilateralnih odnosa

Premijer Crne Gore Milojko Spajić čestitao je danas predsedniku Vlade Srbije Milošu Vučeviću na izboru na tu funkciju i poručio da se raduje zajedničkom radu na jačanju bilateralnih odnosa i regionalne stabilnosti.
On je u objavi na mreži X naglasio da je stabilnom i naprednom Zapadnom Balkanu mesto u EU.
"Jačanje ekonomije i priključivanje jedinstvenom tržištu EU su ciljevi od zajedničkog interesa koje ćemo zajedno dostići", napisao je Spajić.
Skupština Srbije izglasala je u četvrtak novu Vladu Srbije, na čelu sa premijerom Milošem Vučevićem.
Nova Vlada Srbije ima 31 člana, od čega pet ministara bez portfelja....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Spajić: Radujem se radu sa Vučevićem na jačanju bilateralnih odnosa

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Maj.2024

PODGORICA- Premijer Crne Gore Milojko Spajić čestitao je danas predsedniku Vlade Srbije Milošu Vučeviću na izboru na tu funkciju i poručio da se raduje zajedničkom radu na jačanju bilateralnih odnosa i regionalne stabilnosti. On je u objavi na mreži X naglasio da je stabilnom i naprednom Zapadnom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.