Izvor: JUGpress.com, 03.Maj.2024, 21:03

Koalicija „UJEDINJENI – NADA ZA NIŠ“ predala je listu za odbornike u Skupštini Grada Niš

NIŠ
Koalicija „UJEDINJENI – NADA ZA NIŠ“ predala je danas listu za odbornike u Skupštini Grada Niša. Koaliciju čine Nova Demokratska stranka Srbije, Niš, moj grad, Narodna stranka, Socijaldemokratska stranka, Dosta je bilo, Demokratska unija Roma i 12 udruženja građana.
„Za tri dana prikupljanja potpisa na pet lokacija uspeli smo da prikupimo dovoljan broj potpisa za gradsku listu. Predali smo Gradskoj izbornoj komisiji potpise i listu od 61 – og kandidata za odbornike u Skupštini Grada Niša. Na našoj listi se nalaze univerzitetski profesori, studenti, penzioneri, stručnajci iz raznih oblasti i predstavnici udruženja građana I pokreta sa kojima imamo potpisan sporazum o saradnji kao i predstavnici...
Pogledaj vesti o: Nova socijaldemokratska stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koalicija 'Ujedinjeni - Nada za Niš' predala potpise i listu za nišku skupštinu

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Maj.2024

Koalicija "Ujedinjeni - Nada za Niš" predala je danas Gradskoj izbornoj komisiji potpise i listu za odbornike u Skupštini grada Niša.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

UJEDINjENI - NADA ZA NIŠ predali listu za lokalne izbore

Izvor: JuznaSrbija.info, 04.Maj.2024, 11:58

Koalicija „UJEDINjENI – NADA ZA NIŠ“ predala je u petak listu za odbornike u Skupštini Grada Niša. Koaliciju čine Nova Demokratska stranka Srbije, Niš, moj grad, Narodna stranka, Socijaldemokratska stranka, Dosta je bilo, Demokratska unija Roma i 12 udruženja građana..."Za tri dana prikupljanja...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.