Dr Disrespect svoj povratak na scenu ozvaničio YouTube stream-om

Izvor: B92, 07.Avg.2020, 11:43

Dr Disrespect svoj povratak na scenu ozvaničio YouTube stream-om

Izvor: RUR

Čuveni streamer Dr Disrespect je posle dve godine ekskluzivnog twitch streama pronašao novi dom – YouTube Gaming.


Od kako je dobio famozni doživotni twitch ban 26. juna, i to bez ikakvog objašnjenja, Dr Disrespect je uglavnom bio tih. U intervjuu sa Washington Postom se otvorio i razgovarao na koji način je ovaj ban uticao na njega.

Bilo nam je jasno da ima rezervni plan, jer je poslednja dva meseca putem raznovrsnih teasera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postepeno najavio njegov povratak na streaming scenu. Među najupadljivijim je verovatno bila njegova pesma, koja je definitivno privukla pažnju zajednice. Danas je objavio još jednu numeru, ”Red Skies”, posle još jednog instagram teaser-a.

Finalna najava pre otvaranja stream-a je bila dodatak $4.99 “Join” opcije na njegov kanal, koja je suštinski YouTube ekvivalent twitch subscribe dugmetu.

Potvrđeno je međutim, da Doc nije ušao u bilo kakvo zvanično partnerstvo sa YouTube-om, i da još uvek razmatra druge platforme.

Za koju streaming platformu će se Doc na kraju opredeliti?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.