Leskovčani na privremenom radu u Slovačkoj digli stadion na noge zbog „orlića“

Izvor: juGmedia, 29.Mar.2017, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovčani na privremenom radu u Slovačkoj digli stadion na noge zbog „orlića“

Stotinak Leskovčana koji rade u Samsungovim i Phillipsovim fabrikama bodrili su danas „orliće“ u slovačkom gradu Senjecu i nisu klonuli duhom iako je naša mlada fudbalska reprezentacija doživela poraz u prijateljskom meču pred Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Na privremenom radu u Češkoj i Slovačkoj u ovom trenutku, po zvaničnim podacima agencija za posredovanje u poslu, boravi oko 1.500 uglavnom mlađih Leskovčana

Sa tribina je za naše mlade fudbalere >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << navijalo preko 500 Srba koji su na privrevenom radu u Slovačkoj, najviše iz Leskovca, Kruševca i Aleksinca.

Prijateljska je utakmica, pa se nismo razočarali zbog izgubljene utakmice sa 2:1. Bitno je da smo bili tu da bodrimo naše momke„, kaže za Jugmediu Leskovčanin Miloš Antanasijević koji radi u Samsungovom pogonu.

Momci su pravo iz fabričkog kruga otišli na utakmicu.

Smena nam je do pola 5, a utakmica je počela tačno u 5 i uspeli smo da stignemo na vreme“, pričaju nam Leskovčani koji nisu izdržali da se nakon utakmice slikaju sa srpskom zastavom na terenu.

Slovačka je u Senjecu nadigrala „orliće“ sa 2:1, a jedini gol za našu selekciju je postigao Sergej Milinković-Savić.

Dragan Marinković
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Kruševac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.