Tri gola za 7 minuta i poraz mlade reprezentacije Srbije!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Mar.2017, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri gola za 7 minuta i poraz mlade reprezentacije Srbije!

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije porazom je završila pripreme za predstojeće Evropsko prvenstvo u Češkoj u junu.

Orlići su izgubili od Slovačke (2:0) u meču u kom je selektor Nenad Lalatović eksperimentisao sa postavom.

Domaći tim je poveo sa 2:0 golovima Beneša u 58. i Zrelaka u 61. minutu, da bi jedini gol za Srbiju postigao Sergej Milinković Savić.

Srbija je meč počela u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ovom sastavu: Vanja Milinković Savić, Antić, Milenković, Maraš, Filipović, Zdjelar, Lukić, Simić, Meleg, Plavšić i Đurđević, a priliku su još dobili Manojlović, Maksimović, Grujić i Živković.

Podsetimo, Srbija je pre nekoliko dana pobedila Švedsku.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Orlići" poraženi od Slovačke

Izvor: N1 televizija, 28.Mar.2017

U21 selekcija Srbije izgubila je na gostovanju u Slovačkoj 2:1, u prijateljskom meču u predgrađu Bratislave. Tim Nenada Lalatovića je primio dva gola u roku od tri minuta sredinom drugog poluvremena, da bi Sergej Milinković-Savić samo ublažio poraz...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.