Orlići na generalnoj probi (17.20)

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2017, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlići" na generalnoj probi (17.20)

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije odmeriće snage sa selekcijom Slovačke što će za izabranike Nenada Lalatovića biti generalna proba pred Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Nešto manje od tri meseca ostalo je do početka Evropskog prvenstva za mlade reprezentacije, a "Orlići" već danas imaju generalnu probu za šampionat koji će biti održan u Poljskoj.

Mlada reprezentacija Srbije od 17 časova i 20 minuta gostuje vršnjacima iz Slovačke u Senecu, a priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da nastupe danas bi trebalo da dobiju igrači koji nisu nastupili protiv Švedske.

"Orlići" su na debiju Nenada Lalatovića pre četiri dana savladali aktuelnog prvaka Evrope Švedsku (2:0), a u odnosu na tu utakmicu reprezentacija će biti jača za trojicu igrača iz 'A' selekcije.

Selektor je najavio da će baš kao i u meču sa Švedskom njegov tim napasti protivnika i pokušati da dominira kao i u prvom poluvremenu duela u Marbelji.

Očekuje se da Nenad Lalatović selekciji Slovačke suprotstavi sledeći sastav:

Manojlović;

Filipović, Maraš, Milenković, Antić;

Lukić, Zdjelar, Simić;

Plavšić, Meleg;

Đurđević;

Susret sa Slovačkom biće poslednji koji će "Orlići" odigrati pred Evropsko prvenstvo u Poljskoj na kojem će igrati u Grupi B protiv selekcija Portugala, Španije i BJR Makedonije.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatovi ''Orlići'' pokvarili utisak - Poraz od Slovačke!

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2017

Novu proveru imala je danas mlada reprezentacija Srbije, ovoga puta protiv Slovačke u Senecu...Podsetimo, ekipa pod vođstvom novog selektora Nenada Lalatovića u petak je sa 2:0 savladala sjajnu selekciju Švedske, ali danas je u još jednoj prijateljskoj utakmici, u duelu sa Slovačkom, poražena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.