WTA MAJAMI: Igrala je Jelena Janković, EVO kako je PROŠLA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2017, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WTA MAJAMI: Igrala je Jelena Janković, EVO kako je PROŠLA (VIDEO)

Džej-Džej odigrala dramatičan meč.

Jelena Janković nije uspela da se plasira u 2. kolo Mastersa u Majamiju. Najbolje plasirana srpska teniserka na WTA listi eliminisana je od Jaroslave Švedove iz Kazahstana sa 1:2 u setovima (6:4, 4:6, 6:7).

.@Jelena_Jankovic makes the pass!

What a way to break! #MiamiOpen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/Ey7wHCZUVf

— WTA (@WTA) March 22, 2017

Jelena je prvi set odigrala odlično. Napravila jedini brejk taman kad je trebalo i u desetom gemu oduzela servis protivnici za konačnih 6:4.

.@SlavaSays takes the second 6-4!

Into a decider... #MiamiOpen pic.twitter.com/902iW9TiZK

— WTA (@WTA) March 22, 2017

U drugom je na videlo isplivala psihološka nestabilnost Džej-Džej, što je Švedova iskoristila i u trećem gemu brejknula Jelenu (2:1). Srpkinja se revanširala ribrejkom i izjednačila na 3:3, da bi potom 50. igračica na WTA listi oduzela servis srpkinji za 5:4, a onda realizovala svoj za identičan kraj kao i u prvom setu.

Odlučujući je bio najuzbudljiviji. Serija brejkova viđena je na obe strane, naročito u finišu seta. Do 3:2 za Jelenu, igralo se poen za poena, a onda je u nizu viđeno četiri brejka.

Najpre je Jankovićeva povećala na 4:2, Jaroslava se vratila ribrejkom smanjivši na 4:3, Džej-Džej uzvratila istom merom (5:3), a potom opet Švedova smanjila na 5:4. Na kraju taj-brejk je rešio pobednika, veću prisebnost pokazala je Jaroslava i sa 7:3 prošla u narednu rundu.

Protivnica će joj biti Anastasija Pavljučenkova iz Rusije, koja je postavljena za 17. nosioca.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.