Uživo: Jelena uzalud napravila brejk, Sereni prvi set - 4:6, 1:0

Izvor: Blic, 26.Okt.2013, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Jelena uzalud napravila brejk, Sereni prvi set - 4:6, 1:0

Jelena Janković igra protiv prve teniserke sveta Serene Vilijams meč polufinala završnog turnira u Istanbulu.

JJ je protiv Amerikanke do sada igrala 11 puta i pobedila u četiri navrata, a vrlo dobro je otvorila i borbu za finale, iako su prva tri gema protekla u sigurnim servisima obe teniserke.

Jankovićeva se odlično branila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što je ključno protiv Serena, pa je uspela da joj oduzme servis i povede sa 3:1, a to kao da je naljutilo Vilijamsovu. Iako je tokom pauza između gemova delovalo da plače na klupi, Amerikanka je na terenu bila u svom elementu kada bi se vratila na teren.

Odmah je uzvratila ribrejkom, a zatim sa nulom izjednačila, da bi bez izgubljenog poena napravila i drugi uzastopni brejk za preokret.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Jelena uzalud napravila brejk, Sereni prvi set – 4:6

Izvor: Dzungla.org, 26.Okt.2013

Jelena Janković igra protiv prve teniserke sveta Serene Vilijams meč polufinala završnog turnira u Istanbulu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Jeleni se nije svidelo Serenino prenemaganje: Najbolja je, ali neka igra sportski

Izvor: Blic, 26.Okt.2013

Posle poraza od Serene Vilijams u polufinalu završnog turnira teniserki u Istanbulu sa 2:1, po setovima 6:4, 2:6, 6:4, Jelena Janković je prizanala da je Amerikanka najbolja igračica na svetu, ali je imala šta da joj zameri na ponašanju...Serena je nakon trijumfa rekla da se veče pre ovog nastupa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.