Jankovićeva završni turnir u Istanbulu počela pobedom

Izvor: Politika, 23.Okt.2013, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jankovićeva završni turnir u Istanbulu počela pobedom

BEOGRAD – Srpska teniserka Jelena Janković pobedom je počela učešće na završnom turniru sezone u Istanbulu, pošto je savladala u prvom kolu „bele grupe” Beloruskinju Viktoriju Azarenku sa 2:0 u setovima 6:4, 6:3.

Jankovićeva je u devetom duelu sa Azarenkom do četvrte pobede došla posle sat i 49 minuta igre.

U prvom meču drugog dana, Kineskinja Na Li je bila bolja od italijanske teniserke Sare >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Erani sa 2:0 u setovima 6:3, 7:6, dok je Azarenka juče slavila protiv Italijanke sa 7:6, 6:2.

Srpska teniserka, osma na WTA rang listi je u prvom setu do prvog brejka došla u trećem gemu, iskoristivši treću brejk loptu, međutim, Azarenka je već u narednom uzvratila oduzimanjem servisa.

U narednom gemu, Beloruskinja, druga teniserka sveta je povela je 40:0, međutim, Jankovićeva je odličnom igrom u polju uspela da dođe do brejk lopte koju je iskoristila i tako došla do 3:2.

Jankovićeva je stečenu prednost sačuvala do kraja tog perioda igre, iako je Azarenka imala dve brejk lopte pri rezultatu 4:3 za srpsku teniserku.

U drugom, setu, kao i u prvom, Jankovićeva je oduzela dva servia, dok Beloruskinja ovaj put nije došla ni do brejk lopte.

Jankovićeva je ovim trijumfom nad favoritom „bele grupe” znatno uvećala svoje šanse da se nađe u polufinalu završnog turnira u Istanbulu.

Srpska teniserka sastaće se sutra od 16.00 sa Kineskinjom Na Li u svom drugom meču na turniru.

Beta

objavljeno: 23.10.2013.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jankovićeva završni turnir u Istanbulu počela pobedom

Izvor: Studio B, 23.Okt.2013

Srpska teniserka Jelena Janković pobedom je počela učešće na završnom turniru sezone u Istanbulu, pošto je savladala u prvom kolu "bele grupe" Beloruskinju Viktoriju Azarenku sa 2:0 u setovima 6:4, 6:3. ..Jankovićeva je u devetom duelu sa Azarenkom do četvrte pobede došla posle sat i 49 minuta...

Nastavak na Studio B...

Jelena Janković briljantna na startu u Istanbulu

Izvor: NTV.rs, 23.Okt.2013

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković startovala je pobedom nad Viktorijom Azarenkom na završnom turniru sezone u Istanbulu.. Jelena je do trijumfa došla sa 2:0 /6:4,6:3/,posle jednog sata i 50 minuta, i to joj je prva pobeda nad Beloruskinjom od turnira u Sinsinatiju 2009.. U drugom kolu u Istanbulu...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.