Pavljučenkova i Janković otvaraju meč Rusija - Srbija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2012, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavljučenkova i Janković otvaraju meč Rusija - Srbija

MOSKVA -

Anastasija Pavljučenkova i Jelena Janković otvoriće sutra meč polufinala Svetske grupe FED kupa između Rusije i Srbije, odlučeno je žrebom u Moskvi.

Posle meča između Pavljučenkove i Janković, koji je zakazan za 13 sati po našem vremenu na teren će izaći Svetlana Kuznjecova i Ana Ivanović. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Drugog dana meča u nedelju, od 12 sati po našem vremenu, prvo igraju Pavljučenkova i Ivanović, a zatim Kuznjecova i Janković.

U slučaju nerešenog ishoda igraće se i dubl za koji su prijavljene Marija Kirilenko i Elena Vesnina za Rusiju, odnosno Bojana Jovanovski i Aleksandra Krunić za Srbiju.

Pobednik ovog duela boriće se za trofej u FED kupu protiv boljeg iz drugog polufinala u kome se sastaju Češka i Italija.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Polufinale FED kupa otvaraju Jankovićeva i Pavljičenkova

Izvor: Radio 021, 20.Apr.2012

Anastasija Pavljučenkova i Jelena Janković otvoriće danas u 13h meč polufinala Svetske grupe FED kupa između Rusije i Srbije, odlučeno je žrebom u Moskvi.

Nastavak na Radio 021...

Jelena i Anastasja igraju prvi meč

Izvor: RTV Pink, 20.Apr.2012

. . . Teniserke Anastasija Pavljučenkova i Jelena Janković igraće sutra u Moskvi prvi meč polufinalnog duela Svetske grupe Fud kupa između Rusije i Srbije, odlučeno je današnjim žrebom. . .

Nastavak na RTV Pink...

Ana: Očekujem dobar meč

Izvor: NaDlanu.com, 20.Apr.2012

Srpska teniserka Ana Ivanović, prema žrebu treba da se sastane u drugom sutrašnjem meču protiv Svetlane Kuznjecove... "Važno je da se fokusiramo na našu igru, sigurno će biti veoma težak duel. Teren je iz dana u dan bolji, imali smo dva lepa treninga, prilagodila sam se uslovima, tako da očekujem...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.