Novakov turnir počeo spektaklom: Jelena na terenu posle tri godine

Izvor: Večernje novosti, 12.Jun.2020, 17:15

Novakov turnir počeo spektaklom: Jelena na terenu posle tri godine

Adria Tour, turnir koji u Beogradu organizuje najbolji teniser sveta, počeo je miks dublom, u kojem se sastaju Đoković i Jankovićeva protiv Zimonjića i Danilovićeve Pune tribine na terenima 25. maj dočekale su početak teniskog turnira Adria Tour, koji se u Beogradu održava pod pokroviteljstvom prvog tenisera sveta Novaka Đokovića.Turnir >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na kojem će uz Novaka igrati Dominik Tim, Grigor Dimitrov i Aleksandar Zverev, počeo je na spektakularan način miks dublom, koji je, posle tri godine, na teren “vratio” Jelenu Janković.Novak i Jelena igraju protiv Olge Danilović i Nenada Zimonjića, trenutni rezultat je 3:3.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKI JE NOVAK ĐOKOVIĆ: Deset sekundi ćutanja za žrtve koronavirusa! KURIR TV

Izvor: Kurir, 12.Jun.2020

Nakon egzibicionog dubl meča na startu Adria Tura, između Novaka Đokovića/Jelene Janković i Nenada Zimonjića i Olge Danilović, srpski teniser i najbolji igrač sveta se obratio svima prisutnima.

Nastavak na Kurir...

Novakov turnir počeo spektaklom: Đoković i Zimonjić se nadmudrivali, Olga i Jelena uživale (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 12.Jun.2020

Adria Tour, turnir koji u Beogradu organizuje najbolji teniser sveta, počeo je miks dublom, u kojem se sastaju Đoković i Jankovićeva protiv Zimonjića i Danilovićeve Pune tribine na terenima 25. maj dočekale su početak teniskog turnira Adria Tour, koji se u Beogradu održava...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.