Jelena i Novak bolji od Olge i Nenada na otvaranju!

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2020, 18:44

Jelena i Novak bolji od Olge i Nenada na otvaranju!

Dosta interesantnog sadržaja tokom otvaranja Adria tura.

Počeo je Adria tur i to miks dublom u kom smo po prvi put posle tri godine gledali Jelenu Janković.

Nekada najbolja srpska, pa i svetska teniserka je danas igrala sa Novakom Đokovićem protiv Olge Danilović i Nenada Zimonjića, a slavio je tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Novaka Đokovića.

Bilo je 7:6 u korist Đokovićevog tima, malo je falilo da dođe do totalnog preokreta pošto su Jelena i Novak vodili sa 3:0, ali su bili prisebni u poslednjem gemu i nisu dozvolili preokret.

U opuštenoj atmosferi publiku je svojim šalama zabavljao i Andrija Milošević.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Jelena o povratku i o tome kako je "sve otvoreno"!

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2020

Nije se zvanično oprostila...Da li će se Jelena Janković vraćati na teren?..Uradila je to danas na egzibiciji Novaka Đokovića na Adria turu, a da li će se vratiti takmičarskim mečevima?..O tome je govorila nakon današnjeg meča miks dubla..."Iskrena da budem nikada se nisam zvanično penzionisala,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.