Jelena protiv Serene za polufinale

Izvor: RTS, 15.Avg.2014, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena protiv Serene za polufinale

Janković - S. Vilijams 1:4 (prvi set). Borba za polufinale Sinsinatija. Jelena Janković igra protiv Serene Vilijams. Da li će naša tenisarka imati snage da se supratstavi favorizovanoj protivnici ostaje da se vidi.

19.29 - Serena nastavlja sa dominacijom. Ponovo napada servis naše teniserke i uspeva da dođe do drugog brejka prednosti, 4:1.

19.23 - Jankovićeva iz drugog pokušaja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uspeva da osvoji svoj servis i smanji na 2:1.

19.18 - Na startu meča Serena oduzima servis našoj teniserki i vodi sa 1:0.

19.13 - Počeo meč između Jelene Janković i Serene Vilijams. Srpska teniserka prva na servisu.

Amerikanka igra na domaćem terenu i svakako je favorit u ovom meču. Jelena će pokušati da se domogne završnice turnira, ali će morati da pruži svoj maksimum kako bi došla do cilja.

Naša teniserka će morti da odigra sa manje oscilacija i da svede broj grešaka na minimum. Amerikanka će okristiit svaku njenu grešku kako bije dodatno destabilizovala i sebi olakšala put do polufinala.

Ovo će biti njihom četrnaesti susret u karijeri. Serena je bila uspešnija i vodi sa 9:4 u pobedama. Poslednji put igrale su se ove godine u Dubaiju, protivnica je bila ubedljiva 6:2, 6:2.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Serena ubedljiva u prvom setu

Izvor: RTS, 15.Avg.2014

Janković - S. Vilijams 0:1 (1:6, 3:5). Borba za polufinale Sinsinatija. Jelena Janković igra protiv Serene Vilijams. Da li će naša teniserka imati snage da se suprotstavi favorizovanoj protivnici ostaje da se vidi. ..20.02 - Amerikanka ponovo pojačava osvaja još dva vezana gema i sada ona ima brejk...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.