Читај ми!

Jelena nemoćna protiv Serene

Jelena Janković nije uspela da se plasira u polufinale Sinsinatija. Poražena je od Amerikanke Serene Vilijams sa 2:0 po setovima 6:1, 6:3. Protivnici je bilo potrebno 59 minuta da reši meč u svoju korist.

Jelena nije imala snage da se suprotstavi favorizovanoj Amerikanki. Serena je dominirala tokom celog meča. U prvom setu na startu je slomila otpor naše teniserke što joj je ubilo samopouzdanje. Potom je rutinski privela set kraju. Jankovićeva je pokušala u drugom setu, zapretila je, stigla do brejka, ali to je bilo sve, samo je uspela da izbori častan poraz.

Serena je od samog starta nametnula svoj stil igre. Jelena nije imala rešenja za igru snažne Amerikanke. Na startu je izgubila svoj servis, a potom je usledilo mučenje. Uspela je iz drugog pokušaja da osvoji svoj servis, ali to je bilo sve što je uspela da uradi u prvom setu.

U drugom setu Jankovićeva je zaigrala mnogo bolje. U trećem gemu pravi brejk i po prvi put u meču vodi - 2:1. To kao da je naljutilo protivnicu, vezuje četiri gema, uz dva brejka, i konačno lomi otpor naše teniserke. Jelena je uspela do kraja da osvoji još jedan gem za konačnih 6:3 u drugom setu.

Tok meča:

20.11 - Kraj meča. Serena Vilijams je savladala Jelenu Janković sa 2:0 u setovima.

20.02 - Amerikanka ponovo pojačava osvaja još dva vezana gema i sada ona ima brejk prednosti 4:2.

19.55 - Serena uzvraća istom merom, oduzima servis našoj teniserki i izjednačuje na 2:2 u drugom setu.

19.51 - Mnogo bolja igra naše teniserke na startu drugog seta. Pritiska servis protivnice dolazi do dve vezane brejk šanse, koristi drugu i sada ona ima brejk prednosti, 2:1.

19.38 - Serena Vilijams uz još jedan brejk osvaja prvi set sa 6:1.

19.29 - Serena nastavlja sa dominacijom. Ponovo napada servis naše teniserke i uspeva da dođe do drugog brejka prednosti, 4:1.

19.23 - Jankovićeva iz drugog pokušaja uspeva da osvoji svoj servis i smanji na 2:1.

19.18 - Na startu meča Serena oduzima servis našoj teniserki i vodi sa 1:0.

19.13 - Počeo meč između Jelene Janković i Serene Vilijams. Srpska teniserka prva na servisu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара