Janković u osmini finala dubla

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Maj.2013, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković u osmini finala dubla

Srpska teniserka Jelena Janković i Hrvatica Mirjana Lučić Baroni plasirale su se u osminu finala Rolan Garosa u konkurenciji dublova, pošto su u drugom kolu pobedile francuski par Severin Beltram/Laura Torp sa 7:5, 6:3.
(FOTO: AP)
One će u borbi za četvrtfinale igrati protiv boljih iz meča Elena Vesnina/ >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << EkaterinaMakarova (Rusija) – Nina Bratičkova (Portugalija)/ Tamarina Tanasugarn (Tajland).
Srpska teniserka uspešno nastupa na turniru u Parizu i u singlu gde je očekuje duel sa Australijankom Samantom Stosur u šesnaestini finala.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Nina Janković

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.