Govori srpski da te ceo svet razume

Izvor: Press, 15.Jun.2013, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Govori srpski da te ceo svet razume

Slavu srpskog belog sporta na neki način pronose i igračice koje nastupaju pod zastavama drugih zemalja, ali ne propuštaju da javno istaknu svoje srpske gene. U tu grupu spadaju i "Francuskinja" Kristina Mladenović kao i nemačka fed kup reprezentativka Andrea Petković.
Andrea se danas plasirala u finale turnira u Nirnbergu savladavši prvu nositeljku Jelenu Janković, a jedna od prvih čestitki stigla joj je upravo od Kiki Mladenović i to na čistom srpskom jeziku!
- Srećna >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zbog moje devojke koja se vraća na stare staze. Bravo Andrea Petković, idemooo finale, napisala je bivša juniorska šampionka Rolan Garosa na Tviteru. 
Kristina je kćerka bivšeg rukometnog reprezentativca Jugoslavije Dragana, olimpijskog šampiona iz Los Anđelesa 1984. i člana niškog Železničara i Dankerka, dok je andrein otac Zoran početkom osamdesetih godina prošlog veka bio Dejvis kap reprezentativac Jugoslavije.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.