VIDEO: Kad Gruzijke otpevaju Dačiću Miljacku!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jun.2015, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Kad Gruzijke otpevaju Dačiću "Miljacku"!

Prilikom posete Gruziji predsedavajući OEBS-a i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić toplo je dočekan u Tbilisiju gde mu je "a kapela" otpevana i njemu omiljena "Miljacka".

U jednom od restorana nakon brojnih sastanaka u opuštenoj atmosferi, domaćini su prijatno iznenadili prvog potpredsednika Vlade Srbije kada su mu dve Gruzijke “na uvce” otpevali njegovu omiljenu pesmu "Miljacka".

Video pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

HIT: Gruzijke Dačiću na uvce pevale Miljacku VIDEO

Izvor: Mondo, 04.Jun.2015

Prilikom posete Gruziji, Ivica Dačić, predsedavajući OEBS-a i ministar spoljnih poslova Srbije, toplo je dočekan u Tbilisiju gde mu je otpevana omiljena "Miljacka"...Foto: screenshot/ Youtube/ montaža MONDO..Kako se vidi na snimku koji je počeo da se širi društvenim mrežama Gruzijke u belim...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.