HIT: Gruzijke Dačiću na uvce pevale Miljacku VIDEO

Izvor: Mondo, 04.Jun.2015, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT: Gruzijke Dačiću na uvce pevale Miljacku VIDEO

Prilikom posete Gruziji, Ivica Dačić, predsedavajući OEBS-a i ministar spoljnih poslova Srbije, toplo je dočekan u Tbilisiju gde mu je otpevana omiljena "Miljacka".

Foto: screenshot/ Youtube/ montaža MONDO

Kako se vidi na snimku koji je počeo da se širi društvenim mrežama Gruzijke u belim košuljama pevale su pored Dačićevog stola, a srpski ministar nije mogao da sakrije oduševljenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pa je i on zapevao.

Snimak je napravljen u jednom restoranu gde se Dačić neformalno opuštao sa gruzijskim zvaničnicima.

POGLEDAJTE:



Izvor: RTS/YouTube

OVDE POGLEDAJTE KAKO TO RADI DAČIĆ:



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

(VIDEO) Mlade Gruzinke pevale Dačiću Miljacku na uvce

Izvor: Kurir, 05.Jun.2015, 06:47

TBILISI - Tokom posete Gruziji Ivica Dačić, predsedavajući OEBS i ministar spoljnih poslova Srbije, toliko je toplo dočekan u Tbilisiju da mu je hor gruzijskih devojaka otpevao omiljenu pesmu - „Miljacku“...U Srbiji nije tajna da on voli da zapeva, kao i da mu je baš ova pesma Halida Bešlića...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.