Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2024, 13:48

Dačić: Očekujemo odlučnije delovanje međunarodne zajednice prema kršenju prava Srba

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da su , kao i da je njihova dosledna primena ključni činilac napretka i zalog opstanka i vrednosti na kojima se čovečanstvo zasniva, ali i da Srbija očekuje veću pažnju i odlučnije delovanje međunarodne zajednice prema dugotrajnoj i teškoj diskriminaciji i kršenju osnovnih ljudskih prava nad Srbima na Kosovu i Metohiji.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: „Nelegalna odluka“ Prištine o ukidanju dinara ima za cilj nestanak srpske populacije sa Kosova

Izvor: Danas, 26.Feb.2024

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić upozorio je danas učesnike sastanka Saveta Ujedinjenih nacija (UN) za ljudska prava da je jedini cilj jednostrane, "nelegalne odluke" Prištine o ukidanju prometa dinara nestanak srpske populacije sa prostora Kosova i Metohije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.