Suđenje Marjanoviću: Odbrana tvrdi da Zoran nije ugasio telefon

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2021, 15:07

Suđenje Marjanoviću: Odbrana tvrdi da Zoran nije ugasio telefon

U Višem sudu u Beogradu danas je održan glavni pretres protiv Zorana Marjanovića okrivljenog za teško ubistvo njegove supruge Jelene na nasipu u Borči 2016. godine.

Na današnjem glavnom pretresu nešto više od tri sata trajala je rasprava između stručnog savetnika odbrane Saše Savića koji je tvrdio da Zoran kritičnog dana nije isključio telefon i veštaka koji je više puta ponavljao da je Zoran nasilno isključio telefon. Tokom čitavog pretresa Zoran Marjanović je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mirno sedeo gotovo bez reči.

Predsedavajuća većem sudija Jelena Škulić zakazala je naredno ročište za 16. septembar tekuće godine kada se očekuje saslušanje poslednjeg svedoka u ovoj celini postupka Đorđa Marovića, koji je zaposlen u Telekomu kako bi dao odgovore na još neka pitanja.

Podsetimo, Zoranu Marjanoviću se optužnicom stavlja na teret da je 2. aprila 2016. godine ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović na nasipu Crvenka u Borči dok je u neposrednoj blizini bila njihova maloletna ćerka koja je zajedno sa njima došla tog popodneva na nasip.

Od 12. juna 2018. godine Marjanović se brani sa slobode kada mu je ukinut pritvor u kojem je bio deset meseci, a uhapšen je 15. septembra 2017, godinu i po nakon ubistva.

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već četiri i po godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.