Kežman proveo osam sati u treznilištu jer je vozio pijan

Izvor: Blic, 10.Apr.2012, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kežman proveo osam sati u treznilištu jer je vozio pijan

Mateja Kežman, bivši fudbaler Partizana, proveo je osam sati u pritvoru beogradske policije pošto je u nedelju u tri sata ujutru uhvaćen da vozi pijan. Kežmanu je tada izmereno 1,3 promila alkohola u krvi.

Bivšeg fudbalskog reprezentativca saobraćajna policija zaustavila je kod ortopedskog zavoda "Rudo", ali je Kežman odbio da izađe iz svog "porše kajena" i uradi alko-test, tvrdeći da ništa nije pio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Policija je potom Kežmana odvela na VMA, gde su mu lekari u krvi izmerili 1,3 promila alkohola!

- Iz bolnice, Kežman je odveden u policijsku stanicu na trežnjenje gde je proveo osam sati, posle čega je pušten, a patrola saobraćajne policije ga je prebacila do Ljermontovljeve ulice, gde mu je bio automobil - navodi izvor "Blica" iz MUP-a.

Kežman je nekoliko sati pre hapšenja učestvovao u humanitarnom kontakt-programu RTS-a "Teleton", posvećenom deci s posebnim potrebama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kežman u pritvoru zbog 1,3 promila

Izvor: B92, 10.Apr.2012

Mateja Kežman proveo je noć u beogradskoj policiji, jer je vozio pod dejstvom alkohola...Kada je Kežmana u nedelju uveče zaustavila saobraćajna policija, utvrđeno je da je za volanom sedeo sa 1,3 promila alkohola u krvi...Bivši reprezentativac Srbije odbio je test na licu mesta, pa je prebačen...

Nastavak na B92...

I Mateja Kežman vozio pijan

Izvor: Večernje novosti, 10.Apr.2012

Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentativac Srbije u nedelju uveče proveo je noć u stanici milicije na trežnjenju jer je vozilom upravljao sa 1.3 promila alkohola

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.