DRAMA U ŠAPCU Žena tvrdi da su tri nepoznata muškarca usred bela dana pokušala da joj OTMU DECU

Izvor: Večernje novosti, 11.Jun.2020, 21:13

DRAMA U ŠAPCU Žena tvrdi da su tri nepoznata muškarca usred bela dana pokušala da joj OTMU DECU

Moja sestra je stajala sa dvoje maloletne dece kada su joj prišla tri nepoznata muškarca i pokušala da mališane strpaju u kombi - Moja sestra je stajala sa dvoje maloletne dece kada su joj prišla tri nepoznata muškarca i pokušala da mališane strpaju u kombi. Tek kad je počela da vrišti, oni su pobegli - ovako za "Blic" priča žena čije su, prema njenim tvrdnjama, sestriće od pet i devet godina pokušale da otmu nepoznate osobe.Prema njenim rečima, drama se odigrala >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << danas između 16.30 i 17.00 sati u Norveškoj ulici u Šapcu, nedaleko od Zavoda za javno zdravlje.- Sestra je stajala sa decom kod semafora. Odjednom su, iz žutog kombija, izletela tri muškarca i počela da vuku decu u nameri da ih ubace u vozilo. Njihova majka odnosno moja sestra, počela je da vrišti iz sveg glasa i da pokušava da ih otrgne iz ruku otmičara. Tada su se oni verovatno uplašili, utrčali u kombi i pobegli u nepoznatom pravcu - prepričava detalje sagovornica.Ona dodaje da niko od slučajnih prolaznika nije hteo da pritekne u pomoć iako se sve deštavalo tokom dana kada je na šabačkim ulicama veliki broj ljudi.- Prijavljen je slučaj, ali nije podneta krivična prijava. Uzeli smo izjavu od žene koja, kako nam je rekla, sumnja da su pokušali da joj otmu decu. Obavešteno je i Osnovno i Više javno tužilaštvo. Prostor na kom je, prema rečima oštećene, pokušana otmica pokriven je kamerama. Naše ekipe su na terenu i proveravaju sve okolnosti - kažu iz PU Šabac.(Blic.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

OBRT U ŠAPCU Optužila muškarce za pokušaj OTMICU DECE, ali snimak otkrio istinu (VIDEO)

Izvor: Blic, 11.Jun.2020

Redakciji "Blica" se danas javila žena koja je tvrdila da su decu njene sestre pokušali da otmu nepoznati muškarci i strpaju ih u kombi. Iz Policijske stanice u Šapcu rekli su nam da pregledaju kamere koje se nalaze na okolnim objektima, a mi smo došli u posed tog snimljenog materijala.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.