Zvijezde vam pomažu da izaberete torbu: Ovnovi vole rančeve, ribe kožu

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2015, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvijezde vam pomažu da izaberete torbu: Ovnovi vole rančeve, ribe kožu

Koja torba ove sezone najbolje pristaje vašem horoskopskom znaku?

Teško je odabrati u kakvu torbu investirati ove jeseni. Sezona nam je donijela neke novitete, ali i na scenu vratila neke od naših omiljenih klasika.

Kao što prema horoskopskim znacima možemo da vidimo kakvog smo karaktera, šta nam odgovara kod drugih i drugima kod nas, možemo da vidimo i kakav modni stil odgovara našem znaku. Pogledajte koje torbe ove sezone odgovaraju vašem horoskopu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Ovan: Ovaj znak je avanturistički i nezavisan, zato mu je potreban aksesoar koji će mu osim stila dati i funkcionalnost. Pravi trend jeseni su rančevi, potrebno je samo da izaberete odgovarajuću boju.

Bik: Bikovi bi ove sezone trebalo da investiraju u torbu koja ima veliki povratak na modnu scenu. Bucket bag je pravi odabir za romantične i senzualne Bikove.

Blizanci: Geometrijski oblici i drugačiji dezeni idealni su za Blizance koji su unikatni i jedinstveni.

Rak: Klasika i romantika. To je ono što opisuje Rakove, pa tako vam predlažemo ovaj tip torbe.

Lav: Unikatno i nešto što će i drugi zapamtiti. Baš takva torba treba Lavu.

Djevica: Torba za svaki dan. To treba Djevici. Klasičan dizajn i neutralne boje, odličan izbor.

Vaga: Pravi izbor za Vagu je torba plave boje. Ukoliko vam se ne uklapa uz kaput, cipele ili kompletan outfit, to mogu da budu i nijanse plave boje.

Škorpija: Moćni znak Škorpija uz sebe treba da ima baš takvu torbu. Onu koja privlači pažnju sa upadljivim dodacima.

Strijelac: Optimista i avanturista, Strijelac ipak voli klasiku sa dodacima koji će ga odvojiti od drugih. Klasičan dizajn uz ne baš klasičnu boju za jednu torbu, odličan su izbor.

Jarac: Klasika, ali i nešto što uz sve pristaje. Takva torba je potrebna Jarcu. Izaberite crnu boju, jer je ona idealan izbor uz svaku kombinaciju.

Vodolija: Vodolija je trendseterka, ekscentrična i ne boji se da kombinuje različite stilove.

Ribe: Misteriozne ribe vole kožne torbe, uglavnom zelene boje, zbog svoje vedre prirode. Kombinujte i druge boje, slobodno.

(NN/lepotaizdravlje)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.