Izvor: Luftika.rs, 19.Jul.2018, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znaci koji obožavaju da budu podređeni

Lisice, vezivanje, lupkanje, bičevi i druge igračke za odrasle pojedinim horoskopskim znacima su veliki “turn-on” u krevetu.
Perverzije tog tipa su sasvim u redu, dokle god su sve strane saglasne sa tim. Tri horoskopska znaka su posebno sklona takvim igricama i u njima nalaze veliko zadovoljstvo.
Rak Ljudi u ovom znaku vole kad o njima vodiš računa, pa se to preslikava i na situaciju u krevetu. Ali bitno je naglasiti da Rakovi vole da budu podređeni na romantičan, ne na preterano >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << agresivan način. Jer – Rakovi.
Ipak, jako ih loži to što podređenost može da zađe u sočne kutke perverzije koja im se i te kako dopada. Sve dok ne boli previše.
Vaga Ne vole da donose odluke u životu, pa je tako i u seksu.
Najveći deo vremena pokušavaju da provale šta partner želi od njih i zato im je bogom dano kad neko to sve radi umesto njih.
Njima nije bitno da li je seks grub ili nežan, kao Rakovima, ali čak i u podređenosti, Ribama je ipak važno da zadrže neki vid kontrole, pa tako ipak moraju da odobre partnerov gest pre nego što se bace u akciju.
Ribe Za Ribu je potčinjenost vrlo kinki i zato joj se i dopada.
One vole da im se govori šta da rade i da ih partner kažnjava i nagrađuje u zavisnosti od toga kako se ponaša.
Za njih potčinjenost znači prljaviji seks, pa kad vam za to daju zeleno svetlo, znajte da je spenking i više nego poželjan.
Koji horoskopski znak je najbolji, a koji najgori u krevetu?

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.