Žene rođene u ovih 5 znakova se ponašaju previše zaštitnički prema svojim voljenima

Izvor: Luftika.rs, 08.Mar.2024, 12:27

Žene rođene u ovih 5 znakova se ponašaju previše zaštitnički prema svojim voljenima

Možda niste o tome razmišljali, ali zvezde i planete itekako utiču na ličnost i karakter žene. Zavirite u intrigantan svet astrologije i zaplovite sa nama Svemirom, dok vam otkrivamo 5 pripadnika horoskopskih znakova kod dama, koji imaju tendenciju da se ponašaju previše zaštitnički.
Astrolozi otkrivaju određene nebeske obrasce, koji oblikuju njihove instinkte za negom i brigom o drugima, pružajući voljenim osobama sklonište tokom životnih nedaća.
Rak Vladajuća planeta >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << za osobe rođene u znaku Raka je Mesec i one su po prirodi veoma nežne i sentimentalne.
Ističu se kao jedan od horoskopskih znakova koji baš imaju tendenciju da se ponašaju previše zaštitnički prema osobama do kojih im je stalo.
Dame rođene u ovom vodenom znaku duboko su povezane sa svojim emocijama, koje podstiču snažan osećaj zaštite prema drugima.
Njihov majčinski instinkt ih prosto tera da štite svoje voljene, pružajući im sigurno utočište od životnih oluja.
Foto: Freepik Škorpija Žena Škorpija ispoljava dubok osećaj zaštite prema onima koje vole.
To nije čudno, pošto ih kroz život vodi strasna i intenzivna energija Marsa i Plutona.
Poznato je da poseduju veoma misterioznu auru, pa ove dame znaju da po svaku cenu čuvaju tajne i ranjivosti svojih najmilijih.
Lojalnost i odlučnost, koji su sastavni deo njihovog karaktera, čine ih vrhunskim braniocima među znacima Zodijaka.
Devica Devicama vlada Merkur i svoju zaštitničku pažnju izražavaju kroz posvećenost detaljima, a njihov karakter je zasnovan na praktičnosti.
Ove dame poseduju analitički um, po prirodi su veoma nežne i vole da vode brigu o drugima, što ih čini budnim čuvarima.
One imaju sposobnost da brižljivo analiziraju i predviđaju potrebe voljenih osoba, pružajući im štit i oslonac u životu i preko potrebnu brigu u svakom trenutku.
Foto: Freepik Bik Osobama rođenim u zemljanom znaku Bika upravlja Venera, planeta ljubavi, pa svoju zaštitničku prirodu manifestuju kroz stabilnost i nepokolebljivu podršku prema drugima.
Žene Bikovi zaista predstavljaju odane čuvare njima bliskih osoba, koje će nepogrešivo osetiti njihovo postojano prisustvo u neizvesnim vremenima.
Njihova zaštitnička priroda proizilazi iz duboko ukorenjene želje za harmonijom i sigurnošću.
Jarac Dame Jarčevi nalaze se pod uticajem Saturnove disciplinovane energije, pa svojoj zaštitničkoj misiji pristupaju sa velikom dozom mudrosti i otpornosti.
One su veoma mudri posmatrači, koji predviđaju nadolazeće izazove u životu i žele da na njih pripreme sebi bliske osobe.
Jarčevi imaju tendenciju da drugima usade osećaj odgovornosti i strukture, stvarajući sigurno okruženje, u kojem njihovi voljeni mogu da napreduju.
Tajne sposobnosti i veštine horoskopskih znakova: Škorpija ima moć koju svi željno žele

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Blizance, Devicu, Škorpiju i Ribe odlikuje blistavi intelekt i neverovatna moć introspekcije

Izvor: Luftika.rs, 08.Mar.2024

Neki pojedinci iz ogromnog Svemira ličnosti koje oblikuju znakovi Zodijaka, sposobni su da se istaknu iz gomile i zablistaju snagom sopstvenog intelekta i neverovatnom mogućnošću introspekcije.. Astrolozi otkrivaju blistavi sjaj četiri horoskopska znaka, koji su poznati po svojoj “tihoj” inteligenciji.. U...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.