Izvor: Luftika.rs, 09.Feb.2024, 14:10

Žene Rak, Vaga, Jarac i Škorpija obožavaju starije muškarce i cene tradicionalne vrednosti

Pojedini među nama imaju očigledne sklonosti ka starijim partnerima, a stručnjaci za astrologiju ističu da bi to i te kako moglo da ima veze sa horoskopskim znakom u kojem je osoba rođena.
Razlog za privlačnost ka starijima može biti kombinacija njihovih emocionalnih, intelektualnih i sigurnosnih potreba.
U ova četiri horoskopska znaka se često rađaju žene koje imaju sklonost prema starijim muškarcima.
Rak Rakovi su poznati po svojoj emocionalnoj dubini i potrebi za >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sigurnošću. Stariji muškarci često im nude osećaj stabilnosti i zaštite, koji Rakovi intenzivno traže.
Ovaj znak ceni tradicionalne vrednosti i duboku emotivnu povezanost, a to pronalaze u partnerima koji su iskusniji i zreliji.
Vaga Vage cene sklad i ravnotežu, a stariji partneri često imaju stabilnost i zrelost koju Vage traže u vezi.
Vage takođe cene sofisticiranost i eleganciju, a stariji muškarci često poseduju tu vrstu rafiniranosti koja privlači ovaj znak.
Jarac Jarčevi su ambiciozni i praktični, s naglaskom na postizanje dugoročnih ciljeva. Privlačnost starijih muškaraca može biti povezana s njihovom sposobnošću da pruže sigurnost i podršku ambicijama Jarca.
Jarčevi, takođe, cene iskustvo i mudrost koje stariji partneri često donose u vezu.
Škorpija Škorpije su intenzivne i strastvene, s dubokim emocionalnim i intelektualnim potrebama. Stariji muškarci mogu zadovoljiti te potrebe kroz svoje životno iskustvo i emocionalnu zrelost.
Škorpije takođe privlači ideja duboke i transformišuće veze, koju često nalaze s partnerima koji imaju više životnog iskustva.
Izvor: Krstrica
7 kvaliteta koje volimo kod svakog znaka Zodijaka i 7 razloga zašto ih baš obožavamo

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.