Izvor: Luftika.rs, 21.Feb.2024, 12:44

Žena Rak, Vaga i Ribe su najbolje majke i supruge, emotivne i odane – stub porodice

Horoskopski znak u kojem smo rođeni definiše našu ličnost na mnogo nivoa, pa tako i kakvi smo u bračnim i porodičnim odnosima.
S tim u vezi, stručnjaci za astrologiju navode 3 znaka Zodijaka koji se često ističu kao izvanredni partneri u braku. Te tri super-supruge su Rak, Vaga i Ribe.
Rak Rakovi su poznati po svojoj izuzetnoj emotivnosti i brižnosti. Oni su veoma posvećeni svom partneru i porodici.
Njihova intuitivna priroda čini ih veoma sposobnim da prepoznaju potrebe >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << svog partnera i da budu podrška u svakom trenutku. U njihovom domu, porodica je na prvom mestu, i trude se da stvore toplu i harmoničnu atmosferu.
Vaga Vage su poznate po svojoj sposobnosti da održavaju ravnotežu i harmoniju u svim odnosima, uključujući i bračne. One su veoma ljubazne, pravedne i romantične, te se trude da svoje partnere čine srećnim.
Njihova veština komunikacije čini ih odličnim partnerima s kojima se lako može razgovarati o svim temama.
Ribe Ribe su veoma empatične i intuitivne. One su veoma romantične i sklone su dubokim emocionalnim vezama. Ribe su spremne da učine sve kako bi zadovoljile potrebe svog partnera i da mu pruže nežnost i podršku.
Njihova osećajnost čini ih veoma brižnim partnerima, a njihova sposobnost da razumeju partnera čini ih izuzetno poželjnim za brak.
Izvor: Stil
Traume koje zauvek muče vaš znak: Bik ne zaboravlja drskost, Rak ljubavno razočarenje, a Škorpija javno poniženje

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.